Frambozenmousse

Een licht dessert, bomvol smaak

Frambozenmousse

Ingrediënten voor 1 frambozenmousse

  • 1 blaadje gelatine
  • 75g frambozen
  • 1 eiwit
  • 70g magere platte kaas
  • 1 kl kristalsuiker of equivalent in zoetstof

Bereiding

  1. Laat de gelatine weken in koud water. Spoel de frambozen en mix ze tot puree (houd enkele stuks over voor de garnering).
  2. Klop het eiwit tot sneeuw.
  3. Verwarm de frambozenpuree en los er de uitgeknepen gelatine in op. Meng de puree met de verse kaas en spatel er de eiwitsneeuw onder.
  4. Doe de bereiding in een glas of een coupe en laat opstijven in de koelkast. Versier met de overige. framboosjes.
  5. Smakelijk!
  6. ps: de frambozen kan je perfect vervangen door aardbeien, bos- of braambessen of een mengeling.

Klik hier om af te printen

Datum
15 November 2018