Haver-notenreep

HAVER-NOTENREEP Geschikt als tussendoor of als snack bij het sporten

Bereiding

    1. Snij de dadels in kleinere stukjes en meng ze met het water. Zet even opzij.
    2. Verwarm de oven voor op 175°.
    3. Neem een steelpannetje en smelt het kokosvet. Meng vervolgens de overige ingrediënten samen en voeg het gesmolten kokosvet toe.
    4. Mix de dadels tot een puree en voeg eveneens toe.
    5. Neem een ovenschaal, bekleed met bakpapier en doe het mengsel erin. Druk goed aan zodat het stevig aanvoelt.
    6. Zet gedurende 25-30min in de oven totdat ‘de koek’ een mooie goudbruine kleur heeft.
    7. Laat even afkoelen en verdeel in 10 porties

Tip: besmeer met een dun laagje pindakaas. Heerlijk…

  1. Laat het smaken!

INGREDIËNTEN VOOR 10 REPEN

  • 120g havermout
  • 30g haverzemelen
  • 25g ongezouten noten, gemengd
  • 25g gezouten pinda’s
  • 30ml ahorn- of agavesiroop
  • 100g dadels, ontpit
  • 35ml kokosolie